Hirdetés

Csúnyán eltolták a Pókember: Irány a Pókverzum! folytatásának bemutatóját

|

Odébb van még a premier.

Hirdetés

Egészen tegnapig úgy tűnt, hogy idén ősszel láthatjuk a nagy sikerű Pókember: Irány a Pókverzum! folytatását, amelyhez tavaly már kaptunk egy pár perces betekintőt is. A Sony azonban ma reggelre bejelentette, hogy nyolc hónappal eltolta a Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) premierjét. A film így 2022. október 7-e helyett csak 2023. június 2-án érkezik a mozikba. Emellett a stúdió végre leleplezte a Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part Two) bemutatódátumát is, ami 2024. március 29-én esedékes.

Hirdetés

A történetről nem sok mindent tudni, de a tavalyi első betekintőből kiderült, hogy a sztori Miles Morales (Shameik Moore), a Gwen Stacy-féle Póknő (Hailee Steinfeld) és Pókember 2099 körül forog majd, akit az Irány a Pókverzum! stáblista utáni jelenetében láthattunk Oscar Isaac hangján. Az említett három karakteren kívül pedig még számíthatunk Jake Johnson (Peter Parker-féle Pókember), Issa Rae (Jessica Drew-féle Póknő) és Takuya Yamashiro (japán Pókember) feltűnésére is.

A folytatás rendezését Joaquim Dos Santos, Kemp Powers és Justin K. Thompson triója vállalta el, míg a forgatókönyvet az Irány a Pókverzumot is jegyző Phil Lord szerezte Christopher Millerrel és David Callahammel. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.