Hirdetés

Csupán 2025 után érkezhetnek mutánsok a Marvel Filmes Univerzumába?

|

A Comic-Conon nem kerültek bejelentésre X-Men filmek, ám egy bennfentes tudni vélni, miért is volt ez így.

Hirdetés

Bővelkedett a jóságban a hétvégi San Diego-i Comic-Con a Marvel rajongói számára, hiszen egy rakás projekt került bejelentésre. És bár a Ms. Marvel úgy tűnt, hogy felvezetheti a mutánsokat a Marvel Filmes Univerzumában, végül az X-Men franchise tagjai hoppon maradtak a bejelentések hosszú listájáról.

Hirdetés

A többség úgy véli most, hogy a mutánsok majd a szeptember 10-én megtartandó D23 panelen kerülhetnek reflektorfénybe, ám Devin Faraci újságíró szerint a bejelentés hiánya mögött szerződésbeli kikötések húzódnak. Történetesen hiába vásárolta fel a Foxot a Disney, 2025 végéig továbbra sem érkezhetnek új mutáns történetek új színészekkel. Ez egyben azt jelenti, hogy a hetedik fázisban számíthatunk majd rájuk először.

Faraci arra is kitért, hogy Patrick Stewart X Professzora, illetve Ryan Reynolds Deadpoolja azért bukkanhat(ott) fel előbb, mivel továbbra is a Fox-éra színészei alakítják ezeket a karaktereket. Ms. Marvel mutáns gyökerei pedig azért nem sértették meg a szerződést, mivel ez a karakter korábban nem szerepelt a Fox által készített filmekben. Ugyanez a helyzet a Fekete Párduc 2-ben bemutatkozó Namorral Tenoch Huerta alakításában, aki egyébként a Marvel első mutánsa volt a képregényekben.

Faraci fejtegetése bár tényekkel van alátámasztva, mégsem áll biztos lábakon. Legkésőbb a szeptember 10-i Disney eseményen kiderül, hogy vajon valóban várni kell-e még 2026-ig a mutánsok érkezésére, vagy sokkal hamarabb is üdvözölhetjük őket a Marvel Filmes Univerzumában.

Ti melyik forgatókönyvnek örülnétek jobban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.