Hirdetés

Horrorpercek: Cult of Chucky, Körök és Slenderman

|

A héten több horrorfilm is hallatott magáról: Chucky legújabb ámokfutása és a Körök egy-egy kedvcsinálót kapott, míg Slenderman számára bejelentettek egy új filmet és az HBO-s dokumentumfilm is megkapta a dátumát. Ezeket vettük egy csokorba.

Hirdetés

Két klasszikus horrorszéria is új epizódot kap, míg egy rémálomba illő alakot megfilmesítenek. 

Hirdetés

Cult of Chucky

A Gyerekjáték franchise 30. évfordulója alkalmából újabb horrorisztikus kalandot kap Chucky, a sorozatgyilkos baba: a hetedik rész a Cult of Chucky névre hallgat és január 9-én kezdik meg a forgatását a kanadai Winnipegben (Halloweenkor debütálhat). A rendezést és a forgatókönyvet a sorozat atyja, Don Mancini jegyzi, míg Chucky hangját újfent Brad Dourif kölcsönzi. Az alábbi trailer az előző filmekből szemezget, de hangolódásnak így is megteszi: 

Körök (Rings)

Samarának újfent gyilkolászni támad kedve, ráadásul mindezt úgy, hogy kimászik mindenfajta elektronikai eszköz képernyőjén. A Kör legújabb felvonása, a Körök február 2-től látható a hazai mozikban és a legfőbb újítása az, hogy már nem videokazettán terjed (2017-ben nehéz is lenne), hanem e-mailben. A rendezői székben a számunkra ismeretlen F. Javier Gutiérrez (Tres Dias) csücsült, míg a főbb szerepekben Vincent D'Onofriót és az Agymenők sztárját, Johnny Galeckit nyírják ki nagy eséllyel. 

Slenderman, Beware the Slenderman

Amerika egyik leghíresebb horrorfigurájával duplán találkozhatunk majd az elkövetkezendő időkben: az HBO dokumentumfilmet vetít majd róla Beware the Slenderman címmel, amely egy olyan gyilkossági ügyre fókuszál, amiben valamilyen formában közreműködött az internet világában elhíresült rémisztgető alak is. A hátborzongató dokumentumfilmről itt olvashattok bővebben, január 23-tól vetíti majd az HBO. 

Azonban ennyivel nem ússzuk meg az ijesztgetést! A Screen Gems a napokban jelentette be, hogy mozikba szeretné küldeni az arctalan rémet, méghozzá egy vérfagyasztó thriller formájában. A Deadline szerint Sylvain White-ot (Vesztesek bosszúja, Hawaii Five-0) kérték fel a rendezői posztra, aki David Birke (Elle, Kannibál) szkriptje alapján még tavasszal megkezdheti a forgatási munkálatokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.