Hirdetés

D23 Expo - a Tél Katonája nem fog szerepelni a Fekete Párducban

|

Az Amerika kapitány: Polgárháború befejezését elnézve mi sem tűnt egyértelműbbnek, minthogy a kapitány gyerekkori jóbarátja fel fog bukkanni a Fekete Párduc saját filmjében. Úgy tűnik, hogy tévedtünk.

Hirdetés

Bucky Barnes, másnéven a Tél Katonája kétséget kizáróan fel fog bukkanni az Avengers: Infinity War-ban, szóval nem kell megijedni, hogy kiradírozzák a fémkarú karaktert. A Fekete Párducban, az egyik legújabb Marvel filmben viszont hiába látnánk viszont, maga a színész mondta, hogy ő bizony nem szerepel abban a filmben.

Hirdetés

Sebastian Stan a Disney saját expóján egy interjúban válaszolta meg a kérdést, miszerint felbukkan-e a Fekete Párducban:

Nem vagyok benne a Fekete Párducban. Nincs közöm a Fekete Párduchoz. Tényleg nem vagyok benne. De az Avengers: Infinity War-ban majd úgyis megoldódik.

Persze aki nem tudná, azért merült fel a Tél Katonája jelenléte, hiszen az Amerika kapitány: Polgárháború végén láthattuk, ahogy Wakandában lefagyasztották önszántából, és a Fekete Párduc film is ebben az országban fog játszódni.

Ti szívesen láttátok volna viszont Bucky-t?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.