Hirdetés

Damon Wayans rábólinthat a Halálos fegyver sorozat 4. évadára?

|

A sorozat készítője a legutóbbi nyilatkozatában azt állította, hogy nincs kizárva még egy évad a régi színésszel.

Hirdetés

A Halálos fegyver négyrészes filmszériából még 2016-ban készítettek egy sorozatot, Damon Wayansszel és Clayne Crawforddal, ami mindenféle előzetes ítélet és fennakadás ellenére elég szépen teljesített. Mind a nézők, mind pedig a kritikusok élvezték Shane Black egykori karaktereit újra a képernyőkön, viszont maga a forgatás nem nagyon akaródzott zökkenőmentesen menni. Két évad után ugyanis a Martin Riggset alakító Clayne Crawford erőszakos kirohanásokkal teletűzdelt, közel kiállhatatlan viselkedését a Fox megelégelte, és kirúgta a színészt. Sokáig ment a pletyka arról, hogy keresnek helyére egy új Riggset, de végül a stúdió letett erről, és inkább egy új karaktert hozott be Wayans mellé, akit nem más keltett életre, mint a sokunk által szeretett Steve Stifler, azaz Seann William Scott.

 

Hirdetés

A sorozat haladt tovább, a stúdió meg volt elégedve Scott-tal, aki még a társával is rendkívül jól kijött, de Wayans mindezek ellenére is azt tervezte, hogy a harmadik évad után otthagyja a szériát. Döntését azzal indokolta, hogy a karakter miatt rendkívül sokat kell dolgoznia, és már nem nagyon bírja a fizikai strapát sem. Emiatt már a Fox fejesei egy kissé felvonták a szemöldöküket, hiszen a nézők legnagyobb része Wayans miatt kezdte el nézni magát a sorozatot, így ha a színész elmegy, lefelé fognak menni a grafikonon a mutatók. Ezen az állásponton van a széria showrunnerje, Matthew Miller (A visszatérők, Chuck) is, aki a TV Line-nak adott interjújában kifejtette, hogy jelenleg nagyban győzködik Wayans-t, hogy maradjon még egy évadig, és a színész már azon van, hogy beadja a derekát.

Maga Damon Wayans még nem nyilatkozott a végső döntéséről, de nagyon úgy látszik, hogy plusz egy szezon erejéig élvezhetjük őt, mint Murtaugh felügyelő. Ennek ellenére, elvileg ha a színész mégis nemet mond, akkor nélküle is folytatni fogja a Fox a sorozatot. De ez már a jövő zenéje…

Ti szeretitek a Halálos fegyver szériát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.