Hirdetés

Daniel Radcliffe szerint elkerülhetetlen egy Harry Potter reboot

|

Ami ma még szent és sérthetetlen az holnapra szabad prédává válik.

Hirdetés

Sokan hőkölnének fel, ha hírét kapnák egy készülő Harry Potter rebootnak, de a franchise címszereplője szerint jobb, ha felkészülünk egy ilyen főcímre. Természetesen azért még nem a közeljövőben kell számítanunk effajta bejelentésre, hiszen a Warner Bros. még a Legendás Állatokra bízza a kenyérkeresést az elkövetkező években. De, hogy mi van azokon túl? Azt nehéz lenne megjósolni.

Hirdetés

Daniel Radcliffe a varázsvilágban nőtt fel. Nyolc filmen keresztül alakíthatta Harry Pottert, így szinte lehetetlen lenne mást elképzelni a szerepben. Ráadásul nem is venni ki magát jól egy túl korai reboot, azonban Radcliffenek már van annyi tapasztalata Hollywoodban ahhoz, hogy tudja: ez előbb-utóbb elkerülhetetlenné válik.

"Meggyőződésem, hogy még az én életem során látni fogunk egy új verziót belőle. Számomra érdekes lesz látni. Ebben a pillanatban még sérthetetlenek ezek a filmek, de előbb-utóbb ez el fog évülni. Kíváncsian várom, hogy mikor jön ez el."

A színész felé szögezett kérdés nem csupán egy potenciális mozifilmes rebootra vonatkozott, hanem akár sorozatosra is. Radcliffe elárulta, hogy nem igazán látná értelmét annak, ha jelen pillanatban ilyen formában vennék elő J.K. Rowling szeretett történetét, viszont a varázsvilág kibővítésében már lát fantáziát.

"Úgy érzem vannak még történetek abból a világból, amelyekből jó sorozatok születhetnének. Például egy sorozat az idősebb generációról, az érdekes lenne."

Legyen szó filmről, sorozatról vagy bármi másról, J.K. Rowling világa biztosan tovább él addig a pontig amíg profitábilis. Az eredeti történet rebootolása még nem holnap fog megtörténni és nem is az elkövetkező pár évben, de való igaz, hogy minden esély megvan egy újrafeldolgozásra. Reméljük mielőtt ez bekövetkezne még sok-sok érdemi bővítéssel gazdagodik a varázsvilág.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.