Hirdetés

Daniel Radcliffe jelenleg nem vállalna egy újabb Harry Potter filmet

|

A Harry Potter filmek főszereplője kifejtette, hogy miért nem érdekli még egy Harry Potter film szerepe.

Hirdetés

2016-ban J.K. Rowling sok rajongójának kedveskedett azzal, hogy megjelentette a Harry Potter széria folytatását, Az elátkozott gyermeket, igaz színdarab formájában. Tavaly novemberben írtunk még róla, hogy az első Harry Potter filmek rendezője, Chris Columbus szívesen filmre vinné a történetet az eredeti szereplőkkel, akik mára épp belenőttek a szerepbe.

Hirdetés

Viszont Daniel Radcliffe (aki mind a nyolc Harry Potter filmben életre keltette a címszereplőt) a The New York Times-nak adott interjújában arról beszélt, hogy nem szívesen bújna újra a híres varázsló bőrébe:

Ez nem az a válasz, amit bárki is hallani szeretne, de szerintem épp azért tudtam könnyed élvezettel visszatérni [utal a színész a Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba különkiadásra], mert már nem része a mindennapjaimnak. Elértem arra a pontra, amikor úgy érzem, sikerült kitörnöm a Potter skatulyából, és nagyon boldog vagyok a jelenlegi helyzetemmel. Hatalmas változás lenne az életemben a visszatérés.

Majd a színész hozzátette, hogy szerinte nem is telt el kellő idő, hogy elérkezettnek érezze a visszatérést:

Nem azt mondom, hogy soha, de a Star Wars-os srácoknak is volt vagy 30-40 év, mire visszatértek. Az én esetemben még csak 10 telt el. Ez nem olyasvalami, ami jelen pillanatban érdekelne. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.