Hirdetés

Danny Boyle otthagyta az új James Bond rendezői székét

|

James Bond mégsem választja az életet.

Hirdetés

Márciusban felcsigázta a hír a rajongókat, amikor kiderült, hogy Danny Boyle szemezget az új James Bond film rendezői székével. Sajnos azt, hogy Boyle mit csavart volna a hosszú történelmű franchise-on, már sosem tudjuk meg, ugyanis Daniel Craig és a film producerei egy közleményben hozták nyilvánosságra, hogy nem sikerült közös pontot találniuk, így a Trainspotting első és második részének, illetve az Oscar-díjas Gettómilliomos rendezője kreatív nézeteltérés miatt mégsem rendezi meg a James Bond filmek huszonötödik darabját.

Hirdetés

Már az is meglepő volt önmagában, hogy Boyle-t foglalkoztatta a projekt, hiszen mint tudjuk sosem kereste a nagyobb filmsorozatokat, hanem előszeretettel vágott a munkássága során mindig valami újba. A rendező egyébként nagy rajongója a James Bond filmeknek, ezért is szemelte ki magának a következő Bond-kalandot.

Az új Bond film egyébként az utolsó alkalom lesz, hogy Daniel Craig magára ölti a szmokingot. Craig Bondjának utolsó felvonása a hírek szerint teljesen egészében Boyle elképzeléseinek lett alávetve, ugyanis John Hodge dolgozott a film forgatókönyvén, akivel már a Trainspotting óta rendszeresen együtt dolgozott a rendező. Hodge egy a Neal Purvis és Robert Wade által írt forgatókönyvet dolgozott át. A páros egyébként a korábbi három Craig főszereplésével készült Bond film, a Casino Royale, a Quantum csendje és a Spectre szkriptjéért is felelt.

Azt még nem tudjuk, hogy végül mennyit használnak majd fel Hodge forgatókönyvéből, de tekintve a rendező távozásának körülményeit elég valószínű, hogy a kukában landol majd a szkript és esetleg a régebbi változatot veszik elő megint vagy éppen egy új rendező veszi majd kezelésbe.

A forgatás egyébként idén decemberben veszi majd kezdetét, ha végül a korábban említett kérdések a forgatókönyv tekintetében nem késleltetik a munkálatokat. A megjelenés pedig 2019. október 25-én lenne esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.