Hirdetés

Rajongók ezrei akarják látni Danny DeVitót Rozsomák szerepében

|

Valaki előbb-utóbb biztosan Rozsomák bőrébe fog bújni. Mindenkinek vannak elképzelései arról, hogy ki lenne a megfelelő választás, és bizony vannak meglehetősen bizarr ötletek is a kalapban.

Hirdetés

Ha az ideális Rozsomákra gondolunk, akkor rendre három alapvető tulajdonság jut eszünkbe: legyen nagydarab, morcos és szőrös. Ezek egyike sem igaz különösebben Danny DeVitóra, ám mégis létrejött egy petíció azzal kapcsolatban, hogy a Marvel őt tegye meg a karakter következő megformálójának. (Na persze miről nincs manapság petíció?)

Hirdetés

Az ötlettel előrukkoló és immáron több, mint 11.000 aláírást gyűjtő aktivista szerint egyedül DeVito lehet képes pótolni azt az űrt, amit Hugh Jackman hagyott maga után távozásával:

"Az egyetlen ember, aki elfoglalhatja a trónt Hugh Jackman után. Hiszünk benne, hogyha Rozsomák feltűnik a Marvel Filmes Univerzumban, akkor csak és kizárólag Danny DeVito lehet képes hűen eljátszani őt."

Amíg ez a petíciói természetesen egy vicc - legalábbis nagyon reméljük -, addig az elképzelés, miszerint hamarosan ideje lesz új Logant találni, nagyon is valós. A Disney sikeresen felvásárolta a Foxot, ami azt jelenti, hogy az MFU-ban már szabadon felhasználhatók az X-Men karakterek is. Kevin Feige elmondta, hogy nehány évig azért még várnunk kell arra, hogy színre lépjenek a mutánsok, viszont biztosra vesszük, hogy már benne is motoszkál a gondolat, hogy vajon kit lenne érdemes szerződtetni a szerepre. Tom Hardy, Scott Eastwood, Clive Standen, Edgar Ramírez, Joe Manganiello... Kapásból öt név az IMDb listájáról, ahol a rajongók szavaztak a számukra legszimpatikusabb választásokra.

Érdeklődve várjuk, hogy melyik színészre vár az a hálátlan feladat, hogy Hugh Jackman nyomdokaiba lépjen. Nálatok ki a tuti befutó?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.