Hirdetés

Trónok harca - rengetegen aláírták már a 8. évad újraforgatásáért indult petíciót

|

A rajongók egy része nincs megelégedve az eddig látottakkal.

Hirdetés

Azt előre lehetett sejteni, hogy egy olyan híres sorozat befejező szezonjánál, mint a Trónok harca, nem fog sikerülni a készítőknek megfelelni az összes rajongó elvárásának, de talán arra még ők sem számítottak, hogy ilyen mértékű megosztottság lesz a nézők között. A legutóbbi rész után ugyanis egy rajongó odáig ment, hogy elindított egy petíció, amely azt kéri az HBO-tól, hogy más írókkal készítsék el újra a Trónok harca utolsó évadját.

Hirdetés

A petíció megalkotója ugyanis úgy véli, hogy a Trónok harca két alkotója,  David Benioff és D. B. Weiss az utolsó etappal bebizonyították, hogy nem értenek az íráshoz és nem tudnak jó forgatókönyvet alkotni, ha nincs megfelelő alapanyag - miután a könyv szerzője, George R. R. Martin nem haladt elég gyorsan az alapul szolgáló regénysorozattal, mely így csak az 5. évadig szolgált mankónak a készítőknek. A petíció pedig rengeteg felhasználót ért el, ugyanis a cikk írásának pillanatában már több mint 1 millió ember írta alá.

Hogy lesz-e ennek az egésznek valami hozanatja nem tudjuk, de azt azért kétljük, hogy a csatorna valaha is újraforgatná az évadot, de azért mindenképp elgondolkodtatthatja majd a fejeseket, hogy mi és miért ment félre egyes rajongóknál a záró epizódokkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.