Hirdetés

Danny Glover csatlakozott a Jumanji: Vár a dzsungel folytatásához

|

Úgy néz ki, Danny DeVito mellett a jó öreg Murtaugh felügyelő is kiveszi majd a részét az újabb őrületes dzsungelkalandból.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint Danny Glover, a Halálos fegyver, az Orvlövész és a Fűrész egyik sztárja is csatlakozott a még idén mozikba kerülő Jumanji: Vár a dzsungel második részéhez. Korábban még arról számoltunk be, hogy Hollywood egyik leghumorosabb és legkisebb színésze, Danny DeVito is szerepelni fog a folytatásban, most pedig nagyon úgy néz ki, hogy a másik, sokunk által szeretett Danny is a dzsungelbe fog menni.

Hirdetés

Danny Glover az utóbbi időben egyik remek filmről ugrik át a másik remek filmbe, mint például Robert Redford hattyúdalából, a The Old Man & the Gunból egyenesen a Sorry to Bother You-ba. És annak ellenére, hogy a Sony bizalmasan kezeli 2017 egyik legnagyobb meglepetésének, az újragondolt Jumanjinak a folytatását, a színészgárda bővülését még sem tudják titokban tartani.

A Jake Kasdan által rendezett Jumanji: Vár a dzsungel 2 idén decemberben kerül majd a mozikba (reméljük, idehaza is) az előző részből megszokott stábbal (Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart, Jack Black). Már ezzel a csapattal is simán megnéznénk egy folytatást, de hogy hozzájuk csatlakozott Danny DeVito, Awkwafina és Danny Glover is, még inkább várjuk már, hogy visszatérhessünk a dzsungelbe (nyilván nem Awkwafina a húzónév a dologban). Nagyon úgy néz ki, hogy Roger Murtaugh felügyelő még nem annyira öreg ehhez a sz@rhoz!

Ti várjátok már a folytatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.