Hirdetés

Dark Army címmel készül film a Universal klasszikus szörnyeiről

|

Az új Szellemirtók rendezőjét bízták meg a projekttel.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a Koszorúslányok, A kém, valamint a legutóbbi Szellemirtók rendezője, Paul Feig fogja írni és tető alá hozni egy személyben a Universal összes ismert rémségét felvonultató mozifilmet, ami Dark Army címmel érkezik majd valamikor a mozikba. 

Hirdetés

A produkcióról egyelőre mindösszesen annyit tudhattunk meg, hogy klasszikus szörnyetegek mellett Feig által megálmodott újdonsült teremtmények is szerepet kapnak benne, és mint az a The Hollywood Reporter cikkéből kiderült, a filmnek nem lesz köze semmilyen nagyobb szörnyes moziverzumhoz. Ez alatt leginkább a Universal égisze alatt hosszú távra megálmodott Rémuniverzum értendő, melynek keretében különálló filmeket kaptak volna az ikonikus szörnyek... míg nem ezeknek a világépítéses terveknek hamar véget vetett a 2017-ben bemutatott A múmia csúfos kritikai és pénzügyi kudarca.

Ettől függetlenül természetesen nem marad kiaknázatlanul a régi karakterek újrahasznosítása, elvégre a Dark Army mellett tervben van, és már forog is a 2020. március 13-ára kitűzött A láthatatlan ember-remake, ami szintén nem egy nagyobb univerzum része lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.