Hirdetés

Pletyka: filmet kaphat a Dark Avengers

|

Lehet, hogy a Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisának során a Dark Avengers csapata is bemutatkozik.

Hirdetés

A 2019 áprilisában érkező negyedik Bosszúállókban a Marvel Filmes Univerzum fontos időszaka zárul le, elvégre egy több mint tíz éve építgetett moziverzumra tesz pontot a csapatfilm, viszont a Marvelnek már a következő évekre is megvannak a konkrét tervei, még ha nem is beszélnek róla a Bosszúállók 4 premierjéig. A Pókember: Idegenben, az önálló Fekete Özvegy film és az Eternals mellett most kiderült, hogy bemutatkozhat a vásznon egy új projekt is. 

Hirdetés

A That Hashtag Show jelentése alapján ugyanis megvalósulhat a Dark Avengers filmadaptációja is. Forrásaik szerint a Marvel Studios számos forgatókönyvírót bízott meg azzal az utóbbi időkben, hogy ötleteljenek a Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisa kapcsán és elképzeléseiket vessék papírra. Persze ezek közül nem mindegyik fog megvalósulni, viszont az egyik ilyen a Dark Avengers lehetséges bemutatkozása, amelynek állítólag már el is készült az első vázlata. 

A Dark Avengers csapatát Brian Michael Bendis alkotta meg 2009-ben, méghozzá Skrullok ellen vívott Titkos Invázió egyik utóhatásaként. Miután az emberek és a kormány elvesztették a hitüket a Bosszúállókban, az akkoriban a Thunderbolts vezetőjeként ismert Norman Osbornt nevezték ki a S.H.I.E.L.D. (majd H.A.M.M.E.R.) élére, ő pedig élve a lehetőséggel megalkotta a saját csapatát olyan tagokból, mint a Venom szimbiótát hordozó Mac Gargan, Célpont, Moonstone, Árész, Őrszem, Marvel Kapitány (Noh-Varr) és Rozsomák fia, Daken. Osborn maga is beszállt az Iron Patriot páncélt használva.

Később természetesen jöttek-mentek a tagok, de az X-Men jogok megszerzésével a Disney/Marvel birtokában lesz annyi karakter, hogy össze tudjanak hozni egy hasonló felállást, ráadásul a Brie Larson nevével fémjelzett Marvel Kapitány a Kree-Skrull háborút mutatja be, behozva ezzel az alakváltó űrlényeket, amellyel megágyazhatnak egy későbbi Titkos Invázió feldolgozásnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.