Hirdetés

Íme Jake Gyllenhaal a Pókember: Idegenben forgatásán

|

Egy régóta pletykált karakterről kaptunk végre forgatási képeket és videókat.

Hirdetés

Korábban már kiszúrták Jake Gyllenhaalt a Spider-Man: Far From Home, avagy magyarul a Pókember: Idegenben forgatásának közelében, ráadásul egészen véletlenül pont a sminkesével kapták le. Ez sok rajongó számára legitimálta a korábbi hónapok pletykáit, miszerint a színész alakítja a hálószövő következő nagy ellenfelét, a különböző trükköket és illúziókat mesterien alkalmazó Mysteriót, viszont még sem a Marvel, sem a Disney nem jelentette be hivatalosan Gyllenhaal csatlakozását a stábhoz. 

Hirdetés

A Pókember: Hazatérés folytatásának munkálatai a végéhez értek és eddig sikerült is a színészt távol tartani a kíváncsi szemektől, azonban a csehországi Liberecben rögzített felvételeket nemrég mégis sikerült lencsevégre kapni. Az alábbi forgatási képeken és videókon Gyllenhaalt láthatjuk a majdnem teljes Mysterio jelmezében (a jellegzetes sisak valószínűleg az utómunkálatok során kerül fel), a környezet pedig nem éppen egy teazsúrról tanúskodik:

A Pókember: Idegenben 2019 júliusában kerül a mozikba az előző részt is jegyző Jon Watts rendezésében, a mellékszerepekben pedig nem csupán a Hazatérés karakterei (például Zendaya, Marisa Tomei és Michael Keaton), de régebbről ismert arcok is felbukkannak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.