Hirdetés

Marvel Kapitány - szinkronosan is nézhető a trailer

|

Már magyarul is megnézhetjük a Marvel Kapitány első trailerét, amelyben Samuel L. Jackson természetesen a jól megszokott hangján szólal meg.

Hirdetés

Miután rengeteg izgalmas részletet kaptunk a Bosszúállók 4-et megelőző Marvel Kapitány filmről, a Marvel nem húzta tovább a rajongók idegeit és bemutatták az első előzetest is (amit jól ki is elemeztünk). 

Hirdetés

Nem váratott sokat magára a videó szinkronos változata sem, a magyar forgalmazó pedig gondosan ügyelt arra, hogy Samuel L. Jackson ismerős hangon szólaljon meg, míg Carol Danversszel kapcsolatban egyelőre sötétben tapogatózunk. Az viszont biztos, hogy a '90-es években játszódó Marvel Kapitány nem eredetfilm lesz és sok kérdést megválaszol majd a Marvel Filmes Univerzummal kapcsolatban - például hogy Nick Fury hogyan vesztette el az egyik szemét. 

A Marvel Kapitány 2019. március 7-től lesz látható a hazai mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.