Hirdetés

Dátumot kapott a Hang nélkül 2, csúszik a Top Gun folytatása

|

Már tudjuk mikorra várjuk az utóbbi idők legmegosztóbb horror-drámájanak folytatását, a Top Gun rajongóknak viszont rossz hírünk van, eltolták a folytatás premierjét.

Hirdetés

A John Krasinski rendezésével készült Hang nélkül filmet sokan imádták, a mi tetszésünk is elnyerte.

Hirdetés

A nagy sikerre való tekintettel nem is csodálkozunk, hogy berendelték a folytatást, aminek a premierdátumát 2020. május 25-re tűzték ki, de egyelőre még nem tudni, hogy mi lesz a címe, így csak A Quiet Place 2-ként emlegeti a sajtó. Az első rész írója, rendezője és egyben főszereplője, John Krasinski is vissza fog térni, de még nem derült ki, hogy mely feladatkörökben. A film producere, Andrew Form kikötötte, hogy nem sietnek a következő résszel, nem szeretnének elkapkodni semmit sem. Nagyon helyes. 

Emellett a Top Gun folytatásának premierjéről is befutott egy hír, miszerint majdnem egy teljes évvel eltolták a film bemutatásának dátumát. Az eddig ismert 2019. július 12. helyett csak 2020. június 26-án láthatjuk majd a klasszikus film folytatását, amiben Tom Cruise és Val Kilmer visszatérése mellett felbukkan majd Miles Teller is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.