Hirdetés

Miles Teller csatlakozott a Top Gun 2-höz

|

A tehetséges színész ezúttal Tom Cruise mellett bizonyíthat.

Hirdetés

Az már korábban kiderült, hogy az évek óta húzódó, azonban hamarosan végre elkészülő Top Gun folytatásában nem csak Tom Cruise, hanem Val Kilmer is visszatér majd korábbi szerepébe. Most azonban újabb neves színésszel bővült a jövőre érkező film csapata, aki nem más, mint a Whiplash és a Haverok fegyverben sztárja, Miles Teller.

Hirdetés

A fiatal színészt maga Cruise választotta ki, akinek egyébként Nicholas Houlttal (Mad Max: A harag útjaX-Men: Az eljövendő múlt napjai)  és Glen Powell-lel (A számolás joga) kellett megküzdenie a szerepért. Méghozzá egy igen fontos szerepért, ugyanis mint kiderült, az első részben meghalt Goose (Anthony Edwards) fiát, "Riot" Wrigley-t alakítja majd Teller, aki  központi szerephez jut a sztoriban. A történet szerint Wrigley is olyan jó pilóta akar lenni, mint apja volt annak idején, és éppen Maverick (Tom Cruise) szárnyai alá kerül. Emellett a cselekményről is kiderült egy fontos részlet. A történet egy pontján Wrigley ellenséges terület fölött lesz kénytelen katapultálni, és Maverickre vár majd a feladat, hogy megmentse.

A Top Gun: Maverick 2019. július 12-én érkezik a mozikba Joseph Kosinski (Feledés, Tron: Örökség) rendezésében, producernek pedig visszatér Jerry Bruckheimer is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.