Hirdetés

Dave Franco többet akciózna a Nappali műszak 2-ben

|

Ugyan a folytatást még nem erősítették meg, de a színésznek már igen komoly tervei vannak a Nappali műszak folytatását illetően.

Hirdetés

Bár J. J. Perry Nappali műszakja leginkább egy mozgóképnek álcázott reaktorbalesetre hajaz, és még szó sincs arról, hogy a Netflix áldását adná a második részre, Dave Franco fantáziája meglódult. A kezdetben kissé teszetosza, majd a vámpírölésbe lassan belejövő Seth-et megformáló színész a jelek szerint igen lelkes, és szívesen térne vissza a Jamie Foxx által alakított Bud Jablonski szakszervezeti felügyelőjeként. Azonban kifejezetten azt szeretné, hogy karaktere nem holmi szürke irodakukacként, hanem a vérszívó élőholtak rettenthetetlen megritkítójaként tűnne fel.

Hirdetés

Mint azt a ComingSoonnak adott interjújában elmondta, az alkotást tető alá hozó csapat kifejezetten franchise-építésben gondolkozik.

"Szeretnénk minél több filmet készíteni, és anélkül, hogy túl sokat árulnék el, a végén egy csapat lennénk. Szóval jó volna egy olyan epizódot forgatni, ahol egyből belecsapunk a lecsóba, és a kezdettől fogva fejest ugorhatnék az akció sűrűjébe. Ez igen jól hangzana számomra".

Nagy tervekből tehát nincs hiány, viszont remek kérdés, hogy a nézőszám-csökkenéssel küzdő Netflix tervez-e pénzt költeni egy jóformán minden fronton elhasaló, érdektelen popcornmozira? Hiszen a szintén Foxx közreműködésével tető alá hozott, és lényegesen pozitívabb fogadtatású Project Power: A por ereje sem folytatódott, holott a kissé bugyuta akció sci-firől ordított, hogy az ötletgazdák nem egy felvonást terveztek.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.