Hirdetés

Ryan Reynolds elkotyogta volna a Deadpool 3 első visszatérőjét?

|

Egy kedvenc mellékkarakter lehet az első a sorban, aki Reynoldson kívül ismét felbukkan.

Hirdetés

Most, hogy már tudjuk, hogy Shawn Levy fogja rendezni a régóta várt Deadpool 3-at, jó esély van rá, hogy hamarosan a hivatalos casting bejelentések is megérkeznek a projekt háza tájáról. Addig viszont kénytelenek vagyunk utalásokra és kikacsintásokra hagyatkozni, és ebben a műfajban szerencsére kevés ideálisabb forrás van, mint Ryan Reynolds.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy Leslie Uggams, aki az első két Deadpool-filmben Wade Wilson vak lakótársát alakította, Twitteren áradozott Az Adam-projektről, amire Reynolds egy köszönetnyilvánítás mellett a rejtélyes, "Hamarosan találkozunk" üzenettel reagált, amit még megtoldott három egymást keresztező kard emojival is. Utóbbiak erősen azt a gyanút keltik bennünk, hogy Deadpool kardjaira utalnak, és az üzenet egészét tekintve valószínű, hogy Uggams Reynolds mellett az első visszatérők egyike lesz a harmadik részre.

Bár a cselekmény szempontjából nagy szerepe nem volt Uggamsnek, jelenléte mégis hozzáadott a Deadpool-filmek abszurditásához és humorához, úgyhogy potenciális visszatérése egyértelműen jó hír a rajongók számára. Remélhetőleg hamarosan hivatalos formában is megkapjuk a Deadpool 3-ban szereplő színészek és színésznők listáját.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.