Hirdetés

Ezeket tartalmazza a Deadpool 2 bővített változata

|

A 20th Century Fox bejelentette a Deadpool 2 új változatának részleteit, amely hosszabb, poénosabb és őrültebb lesz, mint a mozikba került verzió.

Hirdetés

Az idei Comic-Con résztvevői abban a szerencsés helyzetben lesznek, hogy megnézhetik mindenki más előtt a Deadpool 2 bővített változatát, amely 15 perccel hosszabb, mint a mozikban látott verzió, azonban azoknak sem kell aggódniuk, akik nem jutnak ki San Diegóba. 

Hirdetés

A hivatalosan Super Duper Cutnak nevezett kiadás ugyanis Amerikában augusztus 7-én debütál Digital HD formátumban, majd augusztus 21-én 4K Blu-ray-en, Blu-ray-en és DVD-n is megérkezik, de az elkövetkezendő hónapok során várhatóan mi is megkapjuk (ahogyan a Logan: Farkas fekete-fehér verzióját is). 

Mutatjuk, hogy miket tud pontosan a Deadpool 2: The Super Duper Cut amellett, hogy tartalmazza a mozis és a vágatlan változatot is a filmből:  

Blu-ray extrák: 

- Bakiparádé
- Törölt/kibővített jelenetek
- Amikor már fáj tőle az arcod: alternatív megoldások
- Deadpool kussol: titkok és easter eggek
- A legjelentősebb X-Force tag
- Deadpool értékrendje: a karakterek kiválasztása
- David Leitch, nem Lynch: a DP2 rendezése
- Akciójelenetek és kaszkadőrmutatványok
- A deadpooli börtönkísérlet
- Sakkozás Omega Reddel
- Kigyúrt és szexi
- "3 perces monológ"
- Audiokommentár Ryan Reynolds, David Leitch, Rhett Reese és Paul Wernick bevonásával (a mozis változathoz)
- Deadpool humorzacsija 2
- 28 jelenetkép

Amint további részleteket is megtudunk a Deadpool 2: The Super Duper Cut hazai kiadásáról, azonnal jelentkezünk. Ti le fogtok csapni rá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.