Hirdetés

"Újonc" veszi ki a részét a Deadpool 2 marketingjéből

|

És éppen ezért karmol.

Hirdetés

Az egész még lényegében a Deadpool 2 előkészületei alatt kezdődött, amikor is Ryan Reynolds rettentő mód szerette volna, ha Hugh Jackman felbukkanna Farkasként a második részben. Ez odáig fajult, hogy Reynolds szó szerint sátrat vert Jackman háza előtt, amíg az igent nem mond, azonban mivel a Logannel végleg lekívánta tenni az adamantiumkarmokat el kellett utasítania a felkérést, akármennyire is jól esett Reynolds őrült gesztusa irányába. De persze az is lehet, hogy mindez csupán színjáték volt. 

Hirdetés

Az elmúlt napokban ugyanis érdekes mód Hugh Jackman is beszállt a Deadpool 2 marketingjébe. Első körben ott volt az Instagram oldalán megjelent sajátos Deadpool 2 poszter, amelyen Deadpool áll egy ásóval Logan sírja mellett. Aztán a CinemaCon-on a Fox filmforgalmazásban illetékes fejesét, Chris Aronsont ketten együtt konferálták fel egy videóban. Most pedig itt Jackman legújabb videója.

A sztár a Twitteren tette közzé ezt a szülinapi jókívánság üzenetet egy jóbarátjának az "Amikor megpróbálsz egy szívből jövő születésnapi üzenetet felvenni... de megzavar a 'legkevésbé nagy showman." szöveggel, amelyet egy hotelszobából vett fel, azonban a háttérben Reynolds ott lazul az ágyon, teljes Deadpool jelmezben és löki a sódert. Ebből már egyesek egyenesen arra következtetnek, hogy Jackman mégiscsak beadta a derekát egy vendégszereplésre. Az első rész People magazinos címlapja után adná magát, hogy Hugh Jackman Hugh Jackmanként bukkanjon fel, ami igazán meta lenne, hogy mindezt az X-Men univerzumon belül teszi, viszont nem mondana ellent a korábbi ígéretének. Viszont persze könnyen lehet, hogy másról van szó és végül mégiscsak Patrick Stewart lesz az illető (ő is szóba került, de a felkérést elviekben ő is visszamondta), vagy valaki teljesen más (az biztos, hogy lesz) és Jackman inkább csak haveri jófejségből, plusz illusztris követői miatt tett egy kis szívességet Reynoldséknak és a Foxnak. 

Mindenesetre már nem kell sokat várnunk arra, hogy kiderüljön mi  a nagy turpisság Deadpoolék háza táján, ugyanis a film május 15.-étől látható a mozikban. Ti mit tippeltek? Jackman fog feltűnni a filmben? És Loganként, vagy önmagaként? Esetleg valaki teljesen más? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.