Hirdetés

Ő lehet a Deadpool 2 főgonosza

|

Új színész csatlakozott a Deadpool 2-höz, aki valószínűleg a rosszfiút alakítja majd.

Hirdetés

Lassan, de összeáll a jövőre érkező folytatás csapata, a Deadline értesülései szerint ugyanis a Fox megtalálta a megfelelő személyt a főgonosz szerepébe, aki a Baywatch és a The Strain - A kór című sorozatból is ismert Jack Kesy lesz. Azt, hogy pontosan kit fog alakítani még nem nyert megerősítést, de valószínűleg a Black Tom Cassidy nevű ír mutánst keltheti életre.

Hirdetés

A karakter először 1976-ban tűnt fel az Uncanny X-Men 101. számában, és egy igazán egyedi képességgel van felruházva: növényi létformákon keresztül tud energiát létrehozni és kilövellni.

Kesy-vel legközelebb az Eli Roth rendezésében készült Bosszúvágy remake-ben találkozhatunk, ahol Bruce Willisszel kell felvennie a harcot, majd a Horse Soldiers című filmben láthatjuk Chris Hemsworth és Michael Shannon oldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.