Hirdetés

Megvan, hogy mikortól forog a Deadpool 2

|

Simon Kinberg, az X-Men filmek producere a Saturn Awards vörös szőnyegén elárulta, hogy mikor kezdődhetnek meg a Deadpool 2 forgatási munkálatai. Nem kell sokat várni.

Hirdetés

Bár a 20th Century Fox meg sem akarta csinálni, végül egy kiszivárgott tesztfelvétel és Ryan Reynolds kampányolása megtette a hatását, a többi pedig már mondhatni történelem. A Deadpool hatalmas siker lett, az R-kategóriás filmek aduásza, így nem is lehetett kérdés, hogy a Fox berendeli a folytatást, természetesen az eredeti stábbal.

Hirdetés

A Collidernek volt alkalma kint lenni a Saturn Awards díjkiosztón és sikerült elcsípnie az X-Men filmek producerét, Simon Kinberget, aki megerősítette nekik, hogy a Deadpool 2 forgatása a terveik szerint 2017 elején kezdődhet meg. Pontosabbat nem mondott.

A Deadpool folytatásának főszerepében visszatér Ryan Reynolds, a rendezésért Tim Miller felel, a forgatókönyvet a Rhett Reese - Paul Wernick páros jegyzi és fel fog tűnni Kábel (Cable) is a címszereplő oldalán, elvégre bejelentették az első rész stáblistás jelenetében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.