Hirdetés

Januártól végre foroghat a Deadpool 2 (Frissítve)

|

Nem volt könnyű az elmúlt két hét a Deadpool folytatása számára, de úgy néz ki, ez nem befolyásolja a 2018 elejére tervezett bemutatót. A legfrissebb információk szerint azonban mégsem lélegezhetünk fel.

Hirdetés

Az elmúlt néhány hét nem volt túl rózsás a Deadpool 2 és a rajongók számára egyaránt. Nem elég, hogy az első film rendezője, Tim Miller dobbantott a folytatás éléről, nemsokkal ezután még Junkie XL zeneszerző is otthagyta a projektet. A 20th Century Fox természetesen rögtön megkezdte a keresést Miller helyettesítésére, hogy minden a tervek szerint alakuljon és 2017 januárjában kezdetét vehesse a forgatás. A múlthéten kiderült, hogy a John Wick társrendezője, David Leich a fő kiszemelt, de mások is versenyben vannak a pozícióért. 

Frissítés: a januári forgatási dátum hamisnak bizonyult, a Collider szerint már akkor is márciusi rajttal számoltak, mikor még Tim Miller a fedélzeten volt, a távozásával pedig minden bizonnyal tovább fog tolódni a kezdés. 

Hirdetés

A What's Filming? portál szerint a közelgő film forgatása januárban veszi kezdetét Vancouverben, ahol az elsőt is forgatták egykor. Ezek alapján nincs sok ideje a stúdiónak arra, hogy megtalálják az új rendezőt és a színészeket a két új mutáns, Cable és Domino áhított szerepeire, persze feltéve, ha ez még nem történt meg. Korábbi pletykák szerint egyébként pont Cable castingja volt az egyik ok, ami nézeteltérést szült Tim Miller és a címszereplő/producer Ryan Reynolds között: Míg előbbi Klye Chandler-t ("Tiszta szívvel foci", "Bloodline") szerette volna látni a szerepben, Reynolds egy nagyobb névhez ragaszkodott. Domino-t illetően jelenleg három főbb kiszemelt van  Ruby Rose, Lizzy Caplan és Mary Elizabeth Winstead személyében. 

Habár a Deadpool 2 még nem kapott hivatalos premierdátumot, ha minden a tervek szerint alakul, várhatóan 2018 elején fogja felrobbantani a mozik kasszáját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.