Hirdetés

Deadpool 2 - Josh Brolin szerint viccesebb lesz, mint az első rész

|

A Kábelt alakító színész beszélt arról, hogy mennyire lesz vicces a folytatás. Segítünk: nagyon.

Hirdetés

A Fox égisze alatt elkészült Deadpool nem várt magasságokba sikerült repülnie, hiszen minden idők második legjobb R besorolású filmje lett a bevételek alapján, összesen 783 millió dollárig kúszott fel a mutató világviszonylatban, ami mellé még rengeteg kritikai elismerés is járult. Nem csoda hát, hogy érkezik a folytatás, amire már csak kevesebb, mint egy évet kell várnunk.

Hirdetés

Az ígéretek szerint a Deadpool 2 minden szempontból nagyobb és jobb lesz, több akcióval, még több humorral, valamint új szereplőkkel. Érkezik például Kábel, akit a nagyszerű Josh Brolin fog megformálni, és aki a most lezajlott D23 Expón nyilatkozott a filmről:

Sok meglepő dolog fog történni a Deadpool folytatásában, és mind nagyon kielégítő lesz, amikor látni fogjátok. Számomra még viccesebb is, mint az első rész volt.

Mikor elolvastam a forgatókönyvet, olyan hangosan nevettem, mint ahogyan már nagyon régóta nem tettem. Szóval igen, vicces lesz, Kábel nagyon is tud vicces lenni.

A Deadpool 2 2018. június 1-én érkezik a mozikba, melyben visszatér Ryan Reynolds mellett T.J. Miller, Brianna Hildebrand (Negaszonikus Tini Torpedó), Karan Soni (Dopinder), új arcként pedig feltűnik Jack Kesy, valamint Zazie Beetz mint Dominó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.