Hirdetés

Emiatt a Ryan Reynolds-film miatt csatlakozott Josh Brolin a Deadpool 2-höz

|

A színész elárulta, melyik film inspirálta őt a Deadpool 2-ben való szereplésre.

Hirdetés

Jövő héten végre visszatér Ryan Reynolds a teljesen hozzánőtt Deadpool szerepében, akihez ezúttal rengeteg karakter csatlakozik majd, köztük Domino (Zazie Beetz) valamint végre feltűnik a filmvásznakon az időutazó Kábel (Josh Brolin) is, aki egy egészen sajátos ok miatt csatlakozott a produkcióhoz.

Hirdetés

A színész az EW-nek adott interjújában ugyanis elárulta, hogy Reynolds egyik filmjének a hatására döntött úgy, hogy szerepet vállal a Deadpool 2-ben, ami persze lehet, hogy ezúttal is csak egy ügyes poén, de még akár igaz is lehet:

Be kell vallanom, hogy titkos rajongója vagyok a Nász-ajánlatnak. Rengetegszer néztem meg egyedül. Mondtam Ryannek, hogy nem tudom mi ez, mit jelent pszichológiai, viselkedési, érzelmi szempontból, de odavagyok érte.

Erre egyébként később maga Reynolds is reagált a maga poénos stílusában:

Ezt már nekem is sokszor említette, ami szerintem kicsit fura, mert egy kemény fickó. Nem tudnám elképzelni róla. Azt tetteti, hogy ő ilyen New Age-es arc, de közben meg egészen mélyen gránitból van a szíve. Ezt nem veszem be, hogy egy ilyen külső alatt egy aranyos kis angyal rejtőzik, aki imádja a romantikus komédiákat. Egy pillanatig sem hiszem el.

A Deadpool 2 május 17-én érkezik a mozikba David Leitch rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.