Hirdetés

Deadpool máris rekordot döntött

|

A szájhős lyukat dumált a nézők hasába is.

Hirdetés

Pár éve még öngyilkosságnak minősült volna egy nagy költségvetésű R-Rated filmet mozikba küldeni, de azóta szerencsére megfordult a szélirány. És noha az effajta korhatáros mozik még mindig elsősorban a horroroknak kedveznek - amelyeket fillérekből kilehet hozni - 2 éve Deadpool eléggé felrázta a box office-t és a közönséget is (nem beszélve a képregény filmekről) és a mindössze 57 milliós gyártási költségére 130-at hozott csak az első hétvégéjén. Most pedig a folytatás már magáénak tudhat egy rekordot.

Hirdetés

A Deadpool 2 ugyanis máris magáénak tudhatja a legjobb pénteki nyitónapot az korhatáros besorolású filmek között. A korábbi rekorder a tavalyi AZ volt, 50,4 millió dollárral, Deadpool második kalandja pedig erre majd 3 millióval többet, 53,3 millió dollárt hozott Észak-Amerikában, és akkor ebben még nem voltak benne az előjátszások, valamint a hétvége teljes bevétele.

Annyi bizonyos, hogy a Fox és a Marvel fenegyereke (mármint nem az a másik) most már letaszítja a Bosszúállók: Végtelen háborút a trónjáról. Az előrejelzések szerint 130-150 millió között várható az összeg az első hétvégén, amellyel a legjobb első hétvégi rekordot is magáénak tudhatja R-rated kategóriában, amelyet éppenséggel pont az első rész őriz és erre az első résszel megegyező kritikák is csak ráerősítenek. Viszont nagy valószínűséggel csak ez az egy hete lesz magát kitombolnia, hiszen jövő héten érkezik Han Solo, ahol szintén 100 millió dollár feletti bevételt várnak a szakemberek és a brand ott is van annyira erős. Az viszont tény, hogy Mr. Pool-nak már így is nyert ügye van.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.