Hirdetés

Peter reklámozza Deadpool kollégáit

|

A már most közönségkedvenc karakter pedig ügyesen fellebbenti a fátylat.

Hirdetés

Már a Deadpool első része is rettentő ötletes marketinget tudhatott magáénak, nem kis részt hála az igen aktív tevékenységének a közösségi oldalakon. Ryan Reynoldsék ötletes módon generálják a hype-ot most is, méghozzá a legutóbbi előzetesben is látható Peterrel, a semmilyen különleges képességgel rendelkező méhésszel.

Hirdetés

Utóbbit, mármint a foglalkozását is onnan tudjuk, hogy a marketingesek létrehoztak neki egy Twitter-profilt, ahol a posztjai ennek a jámbor léleknek ebben a szuperhős környezetben rettentő szórakoztatóak. És informatívak. Ugyanis mivel a Deadpool 2 egy Bosszúállók: Végtelen háborúhoz képest aprópénzből készül (Thanos ide, vagy oda) nem fognak súlyos dollármilliókért reklámidőt vásárolni és karaktervideókat, promókat gyártani. Ez a módja sokkalta egyszerűbb és kreatívabb, ahogy a lelkes Peter kiposztolja kollégáit egy-egy weet kíséretében, nem mellesleg megemlítve saját feleségét is. Ezekben végre az is egyértelművé válik, hogy a tavalyi AZ Pennywise-át megformáló Bill Skärsgard Zeitgeistet formálja meg, akinek az a különleges képessége, hogy képes savat köpni. 

A felkészülés első napja. Örülök, hogy magammal hoztam a fényképezőgépem. Ezek négyen a legkeményebben dolgozó emberek, akiket csak ismerek.

Domino azt mondta, hogy igazán szerencsés. Szerintem én vagyok igazán mázlis, hogy ilyen kedves embereket ismerhetek.

Íme Bedlam! Nehéz nem kényelmetlenül érezned magad egy csupa izom, elektromos energiával rendelkező férfi mellett. De Susan biztosított róla, hogy a magam módján én is remek vagyok.

Csillagtörő egy szuper helyes, karate-harcos a világűrből. És az egyetlen, akivel Susan NEM FOG találkozni.

Vigyázzatok Zeitgeist mérgező leheletével! Kicsinál, ha a kedvessége nem öl meg előbb. (Komolyan. NAGYON rendes srác.)

Domino ellopta a kamerámat. Még csak nem is pózoltam.

Mondjátok: CSÍÍÍÍÍÍÍZZZZ!!!

Ezzel, valamint az alábbi poszterrel garantáltan Peter lesz sokak kedvence és mindezek fényében kíváncsiak vagyunk, hogy ebbe a korhatáros akció őrületbe hogyan fog illeszkedni ez a már most imádni valóan jámbor lélek. A Deadpool 2 május 15-től látható a hazai mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.