Hirdetés

Deadpool 2 - jön belőle egy gyerekbarát változat karácsonykor

|

És már az is körvonalazódott, hogy hogyan oldják ezt meg.

Hirdetés

A Deadpool folytatása 110 millió dolláros büdzséből közel 740-et tudott kaszálni globálisan és többnyire a kritikusok is szerették (mi legalábbis biztosan, olvassátok el a különleges stílusban íródott kritikánkat), azonban a 20th Century Fox nem éri be ennyivel és még ki akar sajtolni némi pénzmagot a nagypofás, latexbe bújtatott karakterből. 

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint a kiadó azt a különleges döntést hozta, hogy idén december 21-én, az ünnepek alkalmából újra mozikba küldi a Deadpool 2-t, csakhogy PG-13-as, azaz gyermekbarát változatban, amelyből vélhetően kigyomlálnak minden véres és erőszakos dolgot. A spekulációk szerint azonban nem pusztán levetítenek egy családkompatibilis verziót, hanem új keretsztorit kap az egész film: a Ryan Reynolds által Twitteren megosztott alábbi képen Wade ugyanis a már jól ismert jelmezében, Mikulássapiban olvas egy esti mesét Fred Savage-nek. Ez egyértelmű utalás az 1987-es klasszikusra, A herceg menyasszonyára, amelyben Peter Falk olvasott hasonló fejfedőben az akkor még gyermek Fred Savage-nek. 

Tekintve, hogy Falk figurája kihagyta az ijesztő részeket a meséből azt feltételezzük, hogy Deadpool is hasonlóan ötletes módon regélné el a második rész eseményét, kihagyva belőle a durvább momentumokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.