Hirdetés

Quentin Tarantino a Deadpool 2 rendezői székében?

|

A rajongóknak máris van egy elég vad elképzelése azt illetően, hogy ki vehetné át Tim Miller helyét a Deadpool 2 rendezői székében.

Hirdetés

A napokban beszámoltunk nektek a szomorú hírről, miszerint az első Deadpool-t is jegyző Tim Miller dobbantott a folytatás éléről kreatív nézeteltérésekre hivatkozva, amelyek közte és a címszereplő/producer Ryan Reynolds között akadtak. Megesik Hollywoodban, hogy az ehhez hasonló viták okaira hónapokkal, sőt, talán csak évekkel később derül fény, de itt már rögtön másnap olvashattuk ennek a bizonyos nézeteltérésnek potenciális előzményeit. Az új rendező keresése már meg is kezdődött annak érdekében, hogy minden a tervezettek szerint alakuljon, így határozottan meglepett volna bennünket, ha a rajongók nem érkeznek petícióikkal és saját elképzeléseikkel. 

Hirdetés

A Change.org oldalán indított petíciót egy rajongó annak érdekében, hogy Hollywood egyik legismertebb rendezője, Quentin Tarantino ("Ponyvaregény", "Kill Bill") kerüljön a produkció élére. Jelen pillanatban 10,861-en írták alá. A kezdeményezésért felelős Carl Champion Jr. érvei között az is szerepel, hogy Tarantino a Kill Bill filmekkel már jó kis ízelítőt adott abból, mit tudna csinálni Deadpool karakterével is. 

"Ha valaha lehetősége volt Tarantino-nak csinálni egy projektet, ami szinte biztosan milliárdokat kaszálna, akkor ez az. A Kill Bill-nek hála remek ízelítőt kaptunk abból, hogy ez milyen is lehetne, de csak képzeljétek el, hogy egy olyan fickó, mint Tarantino párbeszédeket ír a nagyszájú zsoldosnak. Olyan csodálatos lenne! Csatlakozz hozzám!" 

Írta a lelkes rajongó. Maga annak gondolata, hogy Tarantino képregényfilmet rendezzen egyébként nem olyan idegen - korábban már kifejezte érdeklődését egy potenciális Luke Cage mozifilm rendezését illetően, de persze ez még jóval azelőtt volt, hogy megszületett volna a nemrég debütált zseniális Netflix-széria. Talán a Deadpool 2 lesz a mester egyik legújabb filmje? A petíciót természetesen ti is tudjátok támogatni egy aláírással, de nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy mit gondoltok az egész elképzelésről, szóval írjátok meg nekünk hozzászólásban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.