Hirdetés

A Deadpool írói otthagyták a Karib-tenger kalózai rebootot

|

Máris pácban van az új Karib-tenger kalózai film, ugyanis írók nélkül maradt a projekt.

Hirdetés

Nem igazán örültünk annak a hírnek mikor pár hónapja kiderült, hogy a Disney rebootolni szeretné a Karib-tenger kalózai filmeket. Az egyetlen pozitívum, amit fel tudtunk hozni az volt, hogy legalább a Deadpoolban is közreműködő Rhett Reese és Paul Wernick páros dolgozik a Johnny Depp nélküli filmen. A mai napon azonban léket kapott a reboot hajója, miután Reese és Wernick elhagyták a fedélzetet.

Hirdetés

A disneylandi látványosságon alapuló kalózos franchise már 15 éve van jelen filmes fronton, ez idő alatt több, mint 7 milliárd dollárt hozott a stúdió konyhájára a megjelent 5 mozifilm. Semmi meglepő nincs abban, hogy szeretnék életben tartani a jól tejelő tehenet, viszont a folytatások színvonala jócskán visszaesett az óriási meglepetésnek számító első rész óta.

Pénzügyileg egyelőre még nem fenyegeti bukás a Karib-tenger kalózait, hiszen annak ellenére, hogy a legutóbbi film kereste a legkevesebbet az öt közül, azért 794 millió dollárral így sem kell szégyenkeznie. Azonban az újdonság hatásának hiánya, valamint a közönségkedvenc Jack Sparrow kivonása a jövőbeli filmekből könnyedén veszélyes vizekre evezheti ezt a kalózhajót.

Itt jöhetett volna képbe Reese és Wernick, akik talán képesek lettek volna a Karib-tenger kalózai megújítására és felfrissítésére, azonban most, hogy kikerültek a képből félő, hogy ideje temetnünk ezeket a filmeket. Természetesen temérdek jó író leledzik még Hollywoodban, de a legjobb iparosok számára is kemény dió lesz új életet lehelni ezekbe a történetekbe. Az elkészült forgatókönyv pedig legyen akármilyen jó, Johnny Depp karizmáját lehetetlen lesz pótolni. Mi azt javasoljuk a Disneynek, hogy hagyják inkább pihenni egy kicsit a kalózokat és csak évek múlva, lehetőleg egy kiforrott történettel vegyék elő őket újra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.