Hirdetés

Szavazz: te mit kezdenél a Karib-tenger kalózai franchise-zal?

|

Folytatnád? Rebootolnád? Hagynád az egészet a csápba'? Áruld el!

Hirdetés

Pár hónapja még úgy hírlett, hogy továbbra is készül a Karib-tenger kalózai 6, amelyet a Salazar bosszúja rész írói, Jeff Nathanson és Terry Rossio körmölnek, viszont ma robbant a hír, hogy a Disney akár rebootolhatja is a franchise-t, legalábbis állítólag megkereste ezzel a Deadpool filmek írópárosát. 

Hirdetés

Tehát egyelőre meglehetősen homályos, hogy a vállalatnak pontosan mik a tervei A Karib-tenger kalózai franchise-zal, de addig is, amíg hivatalosan bejelentik, mi kíváncsiak vagyunk arra, hogy ti mit szeretnétek látni a széria kapcsán. Bökjetek rá a legszimpatikusabb opcióra az alábbi listában, majd kommentben fejtsétek ki bővebben is a véleményeteket a döntésetekkel kapcsolatban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.