Hirdetés

Így reagált Deadpool arra, hogy Josh Brolin lesz Kábel

|

A minap robbant be a nagyszerű hír, hogy a Bosszúállók legfőbb ellenségét, Thanos-t alakító Josh Brolin írt alá a Deadpool folytatásában Kábel szerepére, a címszereplőt alapító Ryan Reynolds pedig a tőle megszokott stílusban reagált erre a Twitteren.

Hirdetés

Miután a sajtó már fél Hollywoodot megtippelte Kábel megformálójára, a producerek olyasvalakit választottak ki a szerepre, aki már a Marvel Filmes Univerzum része, ezzel pedig nem kis meglepetést okoztak a rajongóknak, sőt a többi színésznek is. 

Hirdetés

Josh Brolin a Bosszúállók: Végtelen háborúban fogja várhatóan nagyon meggyepálni kedvenc hőseinket, azonban nem ez lesz az egyetlen jelenése a Marvel kapcsán: a 20th Century Fox gyártásában érkező Deadpool 2-ben ő bújik majd a hihetetlen erejű mutáns, Kábel (Cable) bőrébe, ami miatt a rajongók egy része aggódni is kezdett. Mindebből természetesen Ryan Reynolds sem maradhatott ki, Deadpool imádni valóan tapló stílusában "háborodott fel" a castingon egy tweetben, persze nagy adag humorral nyakon öntve: 

Angolul kevésbé tudóknak: lényegében Reynolds azt írja, hogy csessze meg a Fox, mert nem lehet két karaktert is eljátszani ugyanabban az univerzumban - Josh Brolin a Sicarióban volt, Reynolds pedig a Sabrina, a tini boszorkányban (az 1996-os tévéfilmben, akit egyébként egy magyar, Takács Tibor rendezett). Deadpool megtestesítője mellesleg a 2018-ra tervezett folytatás másik új karakterét, Dominót is egy hasonlóan szellemes üzenettel leplezte le. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.