Hirdetés

Deadpool lakótársa is visszatér a folytatásban

|

A nagydumás, vak öregasszony sem fog kimaradni a Deadpool 2-ből.

Hirdetés

A Deadpool egyik nagy erénye volt, hogy a főszereplő mellett több vicces figurával is megpakolták a filmet, köztük a legemlékezetesebb egyértelműen Vak Al volt, a látássérült nagyi. Az ő és Deadpool közötti szörnyen trágár adok-kapok dialógusokat öröm volt hallgatni.

Hirdetés

A színésznő, Leslie Uggams elárulta a Blackfilm oldalának, hogy biztosan visszatér a második részben. A kis kedvcsináló előzetes nem sokat árult el, miről is fog szólni a Deadpool 2, de legalább kiderült azóta, hogy melyik színész fogja játszani Kábelt, és azt is elárulták a készítők, hogy a Deadpool 3 és az X-Force két külön film lesz, így kis matekozás után rájöhetünk, hogy három Deadpool film is debütálni fog a következő években.

Ti várjátok már a Deadpool 2-t? Örültök Vak Al visszatérésének?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.