Hirdetés

Új író a Deadpool és az X-Force élén

|

A Deadpool körül újabb változások, míg az X-Force végre mozgásba lendült.

Hirdetés

Ahogy tegnap is írtuk, van némi kavarodás a Fox lassan 20 éves franchise-a, az X-Men körül, ami most már a vadhajtásokra is igaz. Szerencsére ezek mind a Deadpoolra, mind az X-Force-ra nézve inkább pozitív hírek.

Hirdetés

Kezdjük is a Deadpoollal! A tavalyi év aduásza volt a nagyszájú, a negyedik falat és a zsáner konvekcióit lebontó antihős kalandja, ami után egyből mozgásba is lendült a folytatás. Aztán jöttek a nem is annyira pozitív híresztelések: először az első részt is jegyző Tim Miller vonakodott aláírni egy újabb filmre, majd amikor ez megtörtént összekülönbözött a főszerepet alakító Ryan Reynoldsszal (nem kis részt a Kábelt alakító személyt illetően, akit még mindig nem találtak meg) és kiszállt a projektből a zeneszerzővel együtt. A helyére jött a javarészt kaszkadőrként tevékenykedő, de rendezőként hamarosan bemutatkozó David Leitch, aki nálunk forgatta Charlize Theronnal és James McAvoyjal a The Coldest Cityről épp most átkeresztelt Atomic Blonde-ot. Most pedig a forgatókönyvíróknál történt változás, ugyanis nem kisebb név, mint Drew Goddard (Daredevil-sorozat, Mentőexpedíció) csatlakozott a stábhoz, aki rendezőként a Ház az erdő mélyén élén bizonyított és a Mentőexpedíció rendezését is csak azért hagyta ott, hogy megrendezhesse a végül meg nem valósult Sinister Six Pókember spin-offot az akkori Hálószövő Andrew Garfielddal. Köztudott róla, hogy egy igazi geek, így a csatlakozása sokat dob a produkció fényén, de közben Ryan Reynolds egy gyors tweetben igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy az első részt is jegyző Rhett Rheese és Paul Wernick továbbra is a stábot erősítik, hiszen ők az egésznek a szíve és a lelke.

Ezzel együtt a régóta tervezett X-Force is mozgásba lendült. A mutáns zsoldoscsapatnak, aminek az idők során olyan tagjai voltak Deadpool mellett, mint Kábel, Dominó, Ágyugolyó, Hadiösvény, Kolosszus, Psziché, vagy éppen Farkas/Rozsomák - utóbbi kapcsán talán megvalósulhat a Deadpoollal közös kaland, amit nem is olyan rég az adamantiumbetyár szerepétől nehezen megválni kívánó Hugh Jackman pedzegetett. Az X-Force forgatókönyvének az írását az a Joe Carnahan látja el, akit elsősorban rendezőként ismerünk olyan filmekkel a háta mögött, mint a Narkó, a Füstölgő ászok, a Szupercsapat, vagy a Fehér pokol, de mielőtt a Daredevil jogai visszakerültek volna a Marvelhez, ő ügyködött a vak igazságosztó önálló filmjén. Noha Carnahan a régóta halogatott Bad Boys 3 rendezését fogja ellátni, nem lennénk meglepve, ha esetleg ő rendezné a mutáns brigádot is, ami már csak a tagok miatt sem lesz egy délutáni matiné.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.