Hirdetés

Saját filmet kaphat Deathstroke egy tehetséges rendezővel

|

Azt pletykálják éppen Hollywoodban, hogy a Warner Bros. Pictures továbbra is komolyan számol Joe Manganiellóval és karakterével, Deathstroke-kal, aki önálló filmben bizonyíthat.

Hirdetés

Egyelőre tanácstalanok vagyunk azzal kapcsolatban, hogy a Warner Bros.-nak végülis mi a terve Deathstroke karakterével. Az Igazság Ligája forgatásán készült a hozzá leszerződtetett Joe Manganiellóval felvétel, de kérdéses, hogy a csapatfilmben szerepelni fog-e. Úgy volt, hogy feltűnik Batman önálló filmjében, de ez akkor volt, mikor még Ben Affleck csücsült a rendezői székben, azóta viszont Matt Reeves váltotta őt, aki elölről kezdte a projektet, tehát az is bizonytalanná vált. A legújabb hírektől pedig újfent nem lettünk okosabbak. 

Hirdetés

A The Wrap ugyanis úgy tudja, hogy a kiadó és A rajtaütés tehetséges rendezője, Gareth Evans tárgyalnak Deathstroke saját filmjéről, amelyben Evans a rendezés mellett a forgatókönyvet is bevállalná. Az első számú kiszemelt továbbra is Manganiello, noha az oldal információi szerint még nem szerződtették le és az sem világos, hogy a projekt a DC Bővített Univerzumának részének számítana-e vagy teljesen önálló, mint a Joker előzmény

A Warner Bros. korábban több cím nélküli dátumot is bejelentett (2019. június 14, 2019. november 1, 2020. február 4, 2020. április 3 stb.), valószínűleg valamelyik az önálló Deathstroke mozit rejti. Ti örülnétek Slade Wilson szólózásának? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.