Hirdetés

Hivatalos: Jöhetnek az önálló DC filmek

|

A DC stratégiát vált és a Wonder Woman sikerén felbuzdulva tervezik az univerzumon kívüli filmeket.

Hirdetés

Mostanában elég nehéz követni a DC-s terveket, ráadásul a hatalmas érdeklődés eszméletlenül elszállt pletykákat képes kreálni, a legapróbb elszólásokból is elefántot képes csinálni az internet népe. Épp ezért felüdülés, hogy végre a DC hivatalosan is bejelentette, hogy készül az önálló Joker film, ami nem lesz része a filmes univerzumnak. 

Hirdetés

Diane Nielson, a DC Entertainment elnöke, Vulture-nak kifejtette, a továbbiakban nem akarják úgy készíteni a filmjeiket, hogy azok értelmetlenül függjenek össze, csak azért mert az univerzum építés azt kívánja. Természetesen megmaradnak az egymást befolyásoló filmek, mint a Justice League és a Batman vs. Superman, de többé nem lesz feltétel az összetett kapcsolatrendszer, ha valaminek jót tesz az önállóság, akkor az meg is fogja kapni. 

Wonder Woman sikere változtatásra ösztönözte a DC vezetőit, így az Aquaman is eltávolodik az univerzumtól és nem ez lesz az egyetlen különálló film, mert a jövőben még többet fognak bejelenteni, ezeket a terveket azonban egyelőre hét lakat alatt őrzik.

Ahogy azt már korábban hallani lehetett, Todd Philips (Másnaposok) készíti a forgatókönyvet, semmi mást nem erősítettek meg a készítők. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.