Hirdetés

Így fest Joe Manganiello Deathstroke-ként

|

Mondhatjuk, hogy kísérteties a hasonlóság...

Hirdetés

Hogy persze a képregényes, vagy A Zöld Íjászban Manu Bennett által játszott között azt mindenki döntse el maga, de végre szemügyre vehetjük, hogy hogyan is néz ki a figura, aki eredetileg a The Batman-film főgonosza lett volna, mióta azonban Ben Affleck visszalépett a rendezéstől, maga a színész is bizonytalan, hogy a Matt Reeves által rendezett filmben egyáltalán felbukkan-e?

Hirdetés

Most viszont napvilágot látott teljes valójában a színész teljes jelmezes képe, ami nem véletlen, hiszen (SPOILER!!!) aki látta az Igazság Ligája stáblistás jelenetét, az tudja, hogy abban Lex Luthor oldalán felbukkant a zsoldos katona és a kép is onnan van, amit most maga a színész osztott meg.

A Warner temérdek terve között szerepel egy önálló Deathstroke-film, amelynek a rendezésével a Raid 1-2-vel bizonyító Gareth Evanset szeretnék megbízni. Hogy ebből lesz-e valami a Liga csalódást keltő pénzügyi eredményei láttán (habár Kínában szépen hasít, ami menthet valamennyit a helyzeten) az még egyelőre kérdéses, de talán eme kép és a rajongók tetszése éppúgy elindít valamit a film körül, mint a "rokon" Deadpool esetében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.