Hirdetés

Denis Villeneuve szeretne egy harmadik Dűne-filmet is rendezni

|

A Dűne messiása követhetné a Dűne 2023-ban érkező második részét.

Hirdetés

Denis Villeneuve éppen csak fellélegezhetett, hogy a Warner Bros. zöld utat adott a Dűne közvetlen folytatásának, máris még nagyobbat mer álmodni. A francia-kanadai rendező ugyanis nem állna meg a Dűne második részével, hanem már Frank Herbert Dűne trilógiájának középső darabját, A Dűne messiását is szívesen vászonra vinné.

Hirdetés

A rendező a következőket nyilatkozta az Entertainment Weekly-nek: 

"Mindig is három filmet láttam magam előtt. Nem arról van szó, hogy egy franchise-t akarok létrehozni, de a Dűnéről beszélünk, ami egy hatalmas történet. Szerintem csakis három filmmel lehetne méltón tisztelegni előtte. Legalábbis ez lenne az én álmom, hogy végig kövessük Paul Atreidest és az ő teljes karakterívét. Herbert hat könyvet írt, és minél többet írt, annál pszichedelikusabb lett a történet. Úgyhogy nem tudom, hogy egyes könyveket hogyan lehetne adaptálni. Mindenesetre egyszerre csak egy dolognál maradjunk. Áldott leszek, ha valaha is lehetőségem adódna a Dűne 2. rész és A Dűne Messiása rendezésére."

Nos, az áldott állapot eléréséhez vezető útnak a felét már meg is tette Villeneuve, hiszen 2023-ban fog érkezni a múlt héten megjelent Dűne folytatása. Hogy utána mi lesz a franchise sorsa, az még kérdéses, de a rendező most egy olyan labdát dobott fel, amit a Warner Bros.-nál bizonyára lecsapnak majd valamilyen formában.

Ti kíváncsiak lennétek a második könyv filmes adaptációjára?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.