Hirdetés

A stúdió szerint karácsonyi film a Die Hard

|

Bár Bruce Willis másképp gondolja, a 20th Century Fox tisztázta a dolgot.

Hirdetés

Hosszú évekig ment a vita arról a rajongók között, hogy a Drágán add az életed! karácsonyi film-e vagy sem, amelyre idén júliusban a sorozat legyőzhetetlen főhősét alakító Bruce Willis tett pontot véleményével, miszerint nem az. Csakhogy a Die Hardot gyártó stúdió másképp gondolja.

Hirdetés

Ha az nem lett volna elég bizonyíték, hogy tavaly megjelent a "Die Hard Christmas: The Illustrated Holiday Classic" című mesekönyv, akkor  mutatunk egy erősebb bizonyítékot is, ugyanis a 20th Century Fox a film 30. évfordulóját egy vadonatúj, karácsonyi Blu-ray kiadással és a filmek digitális, 4K-s kópiáival ünnepli meg.

A 4K-s kollekció kapcsán kaptunk egy videót is, amelyben a valaha elmesélt legnagyszerűbb karácsonyi történetnek nevezik John McClane akciózását.

Ez tehát eldőlt, nyugodtan tekintsetek továbbra is úgy a Die Hardra, mint a Grincs, a Reszkessetek, betörők!, az Igazából szerelem, a Bunyó karácsonyig és a többi kihagyhatatlan örökzöld helyettesítőjére. Ti megnézitek idén is?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.