Hirdetés

Will Smith lehet Dzsinni az Aladdin élőszereplős feldolgozásában

|

Bel-Air egykori hercege léphet Robin Williams örökébe, amennyiben a tárgyalások sikeresek.

Hirdetés

A Disney élőszereplős mesefeldolgozás hulláma sikeres, ezt a Szépség és a Szörnyeteg számai is bizonyítják és már korábban bejelentették, hogy olyan klasszikusok is megelevenednek, mint Az oroszlánkirály, a Dumbo, vagy az Aladdin. Utóbbit Guy Ritchie rendezi majd és úgy fest, hogy az eredeti mese legnépszerűbb karakterére, Dzsinnire már van is kiszemeltje a Disneynek.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis a Disney tárgyalásokba kezdett Will Smith-szel a szerepet illetően, ami azért is érdekes, mivel Smith a Dumbo kapcsán is szóba került korábban. Smith az első rangosabb szereplő, aki szóba került a stábból, ami nem véletlen, mivel a két vezető szerepre (Aladdin és Jázmin) közel-keleti színészt szeretnének. Az egykor minőségi blockbusterekkel egybeforrt Smith-re ráférne egy újabb egyöntetű siker, mivel sem a Váratlan szépség, sem a Suicide Squad - Öngyilkos Osztag nem tartozott ezek közé, noha utóbbi a pénztáraknál sikeres volt. Ráadásul ha elvállalná a szerepet, Smith nem kis terhet róna magára, ugyanis hiába nagydumás szerepeivel tört be a filmiparba, mint a Kaliforniába jöttem, vagy A Függetlenség Napja és a Vadiúj Vadnyugat, Dzsinni kultikus karaktere nem kis részt a néhai Robin Williams érdeme, aki a szinkronmunkálatok alatt annyit improvizált, hogy John Musker - Ron Clements rendezőpáros jórészüket végül belerakta a filmbe... miután felkeltek a padlóról, mert annyit röhögtek Williamsen, akinek egy Golden Globe-díj lett végül a jutalma.

A forgatókönyvért a Tim Burton mellett már rutinos adaptálónak számító John August (Nagy Hal, Charlie és a csokigyár) felel, a Szépség és a Szörnyeteghez hasonlóan pedig az eredeti dalok jó része is felcsendül (elvégre Alan Menkenék 2 Oscar-díjat is bezsebeltek érte) és ha minden igaz, a film forgatása még júniusban megkezdődik az Egyesült Királyságban - vagyis nem sokkal azután, hogy Ritchie Arthur királyát bemutatnák - és várhatóan 2018 elejéig tartana, amire még rájönnek az utómunkálatok is. Ez azt is jelenti, hogy sem a Sherlock Holmes 3, sem Az U.N.C.L.E. embere folytatása nem mostanában fog kikerülni Ritchie kezei közül.    

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.