Hirdetés

Visszatér idén a Disney saját rendezvénye, a D23 Expo

|

Rengeteg új információval és bejelentéssel készül a Disney, és már azt is tudjuk, hogy mikor.

Hirdetés

A 2010-es évekre bevett szokássá vált a Disney-nél, hogy kétévente megrendezi saját rendezvényét, a D23 Expót, amely rengeteg programot és szórakozást kínál a kilátogatóknak, valamint temérdek bejelentéssel és információval is szolgál a készülő filmekkel, sorozatokkal kapcsolatban. Az eredetileg tavaly megrendezésre kerülő Expo azonban a koronavírus miatt elmaradt, és a stúdió inkább áttette 2022-re. Idén pedig már úgy tűnik, semmi sem áll az útjába.

Hirdetés

A Disney nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy a rendezvény 2022. szeptember 9. és 11. között (péntektől vasárnapig) lesz megtartva, minket ebből viszont csak az első két nap érint, hiszen ezeken a napokon lehet számítani majd a töménytelen exkluzív tartalomra, bejelentésre és új filmek, illetve sorozatok leleplezésére.

Szeptember 9-én, pénteken új részletek, bepillantások, meglepetések és bejelentések várhatóak a Disney Élőszereplős Részleg, a Pixar, valamint a Walt Disney Animációs Stúdió közelgő mozis és Disney+-os filmjeivel, illetve sorozataival kapcsolatban. Szeptember 10-én, szombaton pedig az igazi nagyágyúk jönnek. Filmesek, hírességek és meglepetésvendégek csatlakoznak ugyanis a Marvel és a Star Wars világának képviselőihez a színpadon, hogy bemutassák a moziba, valamint a rögtön Disney+-ra szánt alkotásokat. A két stúdió várva várt filmjeinek és sorozatainak kulisszái mögé betekintve a résztvevők exkluzív felvételeket is láthatnak majd, és az elsők között ismerhetik meg, mi van készülőben.

Szóval könnyen meglehet, hogy ekkor végre kiderül például, hogy mi a terv a Star Wars mozifilmes jövőjével, vagy éppen azt, hogy kik alakítják majd a Fantasztikus Négyes csapatát a Marvel Filmes Univerzumában. Kíváncsian várjuk, mit hoz az idei D23.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.