Hirdetés

Végre megtudtuk, kitől kapjuk meg a következő Star Wars-filmet?

|

Kathleen Kennedy a Vanity Fairnek árult el részleteket a franchise nagyvásznas jövője kapcsán.

Hirdetés

Induljon egy bocsánatkéréssel a hír, hiszen valószínűleg nem mi voltunk az egyetlenek, akik azt hitték Michael Waldron múlt heti nyilatkozata alapján, hogy Kevin Feige Star Wars-projektje talán hamarabb is elkészülhet, mint gondoltuk volna. Sajnos ez hiú ábránd volt. Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke ugyanis a Vanity Fairnek adott interjút, melyben többek között a franchise nagyvászonra szánt filmjeire is kitért.

Hirdetés

Amióta a fősodor véget ért a Skywalker korával, számtalan filmprojektet lengettek be a Star Wars berkein belül: Rian Johnson trilógiája, Kevin Feige projektje, Patty Jenkins vadászpilótás története, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Nos, Kennedy nyilatkozata alapján Johnson és Feige filmjeire még jó sokáig kell várni, ugyanis mindkét szakember olyannyira elfoglalt, hogy nem tudnak időt szakítani a messzi-messzi galaxisra.

Hogy mégis mi lehet a következő film akkor? Kennedy és a Lucasfilm rövidtávú tervei között elsőként Taika Waititi és az 1917 forgatókönyvírója, Krysty Wilson-Cairns közös filmje kerülhet majd a mozikba, amit majd Patty Jenkins Rogue Squadronja követhet a sorban. A Star Wars-rajongók egyszerre sírhatnak és örvendhetnek, mivel Jenkins projektjének eddigi premierdátuma 2023 decembere lett volna, ám tekintve, hogy Waititiék történetének még csak címe sincsen, így jelentős csúszással kaphatjuk meg majd a következő egész estés felvonást a Star Wars univerzumban.

Persze addig sem maradunk tartalom nélkül, hiszen hamarosan debütál az Obi-Wan Kenobi sorozat, az Andor, az Ahsoka, a Rangers of the New Republic, illetve a The Acolyte. Filmdömping helyett tehát szériák kavalkádját kapjuk, amíg a Lucasfilmnél ki nem találják, hogy mégis hogyan lehetne kevésbé megosztó, új filmeket legyártani. Waititi személye egyelőre garanciát nyújt a minőségre és az újdonságra, ám a korábbi kreatív nézeteltéréses ügyek tükrében mindig ott a veszély, hogy a rendező és a franchise útjai még azelőtt szétválnak, mielőtt egy remek végtermék születhetne.

Ti milyen filmre lennétek kíváncsiak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.