Hirdetés

A Disney megerősítette az Indiana Jones 5 premierjét

|

A stúdió megnyugtatta a rajongókat. A régészprofesszor és kalandor nem hagyja ki a lehetőséget, hogy újabb izgalmas utazásra indulhasson.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy volt néhány változtatás a film íróinak személyében az Indiana Jones 5 továbbra is tartja a 2021-es premier dátumot. Eredetileg az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságának írója, David Koepp kezdett el dolgozni a szkripten, akitől Jonathan Kasdan vette át a munkát. Nemrégiben azonban Kasdan helyébe lépett a This Is Us alkotója, Dan Fogelman azért, hogy átdolgozza a forgatókönyvet. Fogelmannek van még némi ideje agyalni a történeten, de ha tartani szeretnék a kitűzött időpontot, akkor valamikor jövő év elején mindenképpen el kell kezdeniük forgatni.

Hirdetés

A filmet Steven Spielberg fogja rendezi és természetesen Harrison Ford is visszatér a címszerepben. 2016-ban jelentették be először hivatalosan, hogy készülőben van az 5. rész. Azóta csigatempóban haladtak az előkészületek, részben azért mert más projektek is lekötik a készítők kezeit. Spielberg jelenleg a West Side Story remake-jén dolgozik, ami a tervek szerint 2020. végén kerülhet a mozikba.

Az ébredő Erő promózása közben Ford izgatottságát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy újra Indiana Jones bőrébe bújhat. Ford jelenleg 76 éves és a 80-hoz fog közelíteni mire elérkezik a film bemutatója. Kíváncsiak vagyunk, hogy hogyan fog ez tükröződni a filmben, de ha ő nem aggódik miatta akkor nekünk sem kellene. A Star Wars VII forgatásán már érte egy komolyabb baleset, de korát meghazudtoló gyorsasággal épült fel belőle. Reméljük Spielberg azért nem tervezi túlságosan feszegetni a színész fizikális határait. Valójában a film humora is hasznot húzhatna belőle, ha reflektálnának Ford korára és vad akciójelenetek helyett Indy a könnyebb megoldásokat választaná.

Az Indiana Jones 2021. július 21-én érkezik a mozikba. Rengeteg minden történhet még addig, de őszintén reménykedünk benne, hogy tudják tartani a dátumot. Ami Fordot illeti, őt legközelebb 2020. február 21-én csíphetjük el a mozikban Jack London - The Call of the Wild  című filmjében, de olyan pletykákat is hallottunk már, hogy beköszönhet az idén decemberben érkező Star Wars: Skywalker korába is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.