Hirdetés

Steven Spielberg következő filmje az Indiana Jones 5 lesz

|

És már az is nyilvánvaló, hogy mikortól foroghat.

Hirdetés

Lehet, hogy Steven Spielberg már nem a régi, de filmjei még mindig eseményszámba mennek. Márpedig a közel 70 éves direktor továbbra is termékeny alkotó, hiszen a márciusban érkező, várva várt Ready Player One utómunkálatai alatt lezavarta A Pentagon titkai című, minőségi kis alkotást, amely - csak úgy mellesleg - néhány Oscar-jelölést is a magáénak tudhat. És akkor még nem beszéltünk temérdek olyan alkotásról, amelyekben producerként működik közre (pl. Jurassic World), vagy szimplán csak érdekelt. Ennek fényében mindig kérdéses, hogy mi a következő alkotása, vagy egy várva várt projektnek mikor áll végre neki. Utóbbiak táborába tartozik az Indiana Jones 5 is.

Hirdetés

Ami csak részben meglepő, hiszen a Fiatalúr legújabb kalandja már jó ideje előre haladott állapotban van. A sokakban még mindig heveny idegrángást kiváltó A Kristálykoponya Királysága forgatókönyvírója, David Koepp szerint a szkript már kész van, amiben nem kell számítanunk a Spielberg egykori lieblingjének számító Shia LaBeouf felbukkanására (pláne azután, hogy a zakkant színész a rendezőt is elküldte már melegebb éghajlatra).

A hír csak annyiban lehet meglepő - hiszen a minap már mi is beszámoltunk róla - hogy az elmúlt napokban már arról cikkeztek, hogy a rendező következő munkája a West Side Story remake-je lesz, aminek már a castingja is a kezdetét vette, viszont a The Hollywood Reporter belsős információkra hivatkozva Jones professzor elsőbbséget élvez Spielbergnél és 2019-ben már meg is kezdődhet a forgatás. Ami célszerű is, hiszen Harrison Ford is 77 éves lesz addigra, ami már így is számos aggályt vet fel egyesekben. Valószínűleg a Ready Player One március 30.-ai bemutatója után már többet tudunk, de mivel a film kitűzött premierje 2020 július 10, ezért nem lehetetlen, hacsak az 5. kaland forgatásának a kezdetéig le nem vezényli a musical klasszikus újráját. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.