Hirdetés

Djimon Hounsou játssza a bölcs varázslót a Shazam! filmben

|

A DC legújabb szuperhősfilmjének egyik szerepében változás történt, és olyan név került be a stábba, akit már láthattunk képregényfilmben ezelőtt.

Hirdetés

Az Aquaman első trailere mellett a Shazam! kedvcsinálója is nagy eséllyel a 2018-as Comic-Conon kerül bemutatásra, ahol megpillanthatjuk, hogyan fest Zachary Levi a vásznon, mint félisten szuperhős és Mark Strong, mint a film gonosza.

Hirdetés

A Shazam! történet fontos alakja a bölcs varázsló, kinek főhősünk erejét köszönheti. Eddig úgy tudtuk, hogy Ron Cephas Jones fogja eljátszani eme karaktert, de a színész időbeosztási gondjai miatt Djimon Hounsou kapta meg helyette a szerepet. Őt láthattuk már A galaxis őrzőiben és az Arthur király - A kard legendájában is. Persze a Shazam! forgatása már befejeződött, de ez a hír mindezidáig valahogy nem került nyilvánosságra. 

Érdekesség, hogy Hounsou a 2019. március 7-én érkező Captain Marvel filmben is fel fog tűnni Korath-ként, ami hetekkel az április elejei Shazam! előtt fog a mozikba kerülni, szóval sűrűn látjuk majd a színészt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.