Hirdetés

Sokat csúszik a Robert Downey Jr.-féle Dr. Dolittle

|

Nem egyhamar láthatjuk a The Voyage of Doctor Dolittle-t.

Hirdetés

Igazi sztárparádét ígér a Robert Downey Jr. nevével fémjelzett Dr. Dolittle film, hiszen mint év elején kiderült, az 1998-as családi film remake-jének szereplőgárdáját alkotja többek között Tom Holland, Ralph Fiennes, Michael Sheen, Emma Thompson, Antonio Banderas, Jim Broadbent, Rami Malek, Octavia Spencer, Kumail Nanjiani, John Cena és Selena Gomez is. 

Hirdetés

Eredetileg úgy volt, hogy a Universal Pictures 2019. április 12-én küldi mozikba a fergetegesnek ígérkező vígjátékot, ám úgy tűnik, hogy a 20th Century Fox premiertologatási mániája erre a kiadóra is átterjedt, ugyanis a The Voyage of Doctor Dolittle hónapokkal később, 2020. január 17-én érkezik csak meg Stephen Gaghan (Traffic, Alamo - A 13 napos ostrom, Sziriána) rendezésében. 

Az elcsúsztatás mögött egy meglehetősen egyszerű indok áll: 2019 áprilisában a jó állatdokinak olyan erős konkurenciával kellett volna szembenéznie, mint az élőszereplős Dumbo és a DC új reménysége, a Shazam!, ráadásul pár héttel később a Bosszúállók 4 is bemutatkozik, így esélye sem lenne kibontakozni. Ezzel szemben 2020 januárjában lesz lehetősége teljesíteni, hiszen egyelőre csak a Chris Miller-Phil Lord páros ismeretlen című animációs projektje tanyázik ott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.