Hirdetés

Doctor Sleep – A ragyogás folytatása dátumot kapott

|

Bár ez nem kimondottan filmes hír, közvetve a filmes világra is nagy hatással volt Stephen King híres könyve, így megérdemli, hogy a folytatás megjelenéséről is hírt adjunk. A Doctor Sleep ugyanis a közeljövőben a könyvesboltok polcaira kerül.

Hirdetés

35 év telt el azóta, hogy a Torrance család „kalandjai” a hotelben megjelentek a könyvesboltokban, amit Stanley Kubrick vitt vászonra 1980-ban. Ha azt mondjuk, Jack Nicholson, sokaknak rögtön Torrance karaktere jut eszébe, nem is véletlenül. A filmet 1997-ben követte egy másik, háromepizódos feldolgozás, amit én különösen jónak tartok, függetlenül attól, hogy Nicholson mennyire jól alakított Kubrick filmjében. A rajongók nagy örömére a folytatásra sem kell már sokat várni, ugyanis a Doctor Sleep címre hallgató könyv nemsokára a boltokba kerül! A részletek a folytatásban!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.