Hirdetés

Doctor Sleep – A ragyogás folytatása dátumot kapott

|

Bár ez nem kimondottan filmes hír, közvetve a filmes világra is nagy hatással volt Stephen King híres könyve, így megérdemli, hogy a folytatás megjelenéséről is hírt adjunk. A Doctor Sleep ugyanis a közeljövőben a könyvesboltok polcaira kerül.

Hirdetés

Egészen pontosan 2013. szeptember 24-től kereshetjük a könyvet. A történet Dan Torrance karakterét követi, az első részben megismert kisfiút, aki mára felnőtt, középkorú férfi. Utazásait követően letelepszik egy New Hampshire-i kisvárosban, ahol munkát vállal egy szanatóriumban. Az első részből megismert képességét Dan arra használja, hogy a betegek békésen és fájdalommentesen találjanak örök békére, ha eljött az idejük. Ezen kívül azonban meg kell védenie egy Abra Stone nevű fiatal lányt, aki szintén rendelkezik hasonló erőkkel. A sötétség gyülekezik körülöttük, és persze a természetfeletti lények sem hagyják őket nyugodni.

Azonban, ahogy számítani lehet rá, nem minden ilyen egyszerű a könyvben. Biztos vagyok benne, hogy a rajongók már tűkön ülve várják kedvenc írójuk, és talán kedvenc könyvük legújabb epizódját. Ha az elmúlt 35 évet nézzük, ez az egy év már nem is tűnik olyan hosszú időnek. Ezen felül jogosan gondolhatjuk, hogy a régi film sikerére hajazva ez a rész is fog kapni egy önálló alkotást. Még az is lehet, hogy rövidesen a megjelenést követően számíthatunk erre a hírre. Reméljük a legjobbakat!

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.