Hirdetés

Doctor Strange eredetileg ezzel a karakterrel csapott volna össze a Nincs hazaútban

|

Trükkös megoldás lett volna a Marvel részéről.

Hirdetés

Figyelem, a cikk spoilereket tartalmaz a Pókember: Nincs hazaút című filmből!

Bár Mysterio (Jake Gyllenhaal) meghalt a Pókember: Idegenben végén, azzal, hogy a stáblista utáni jelenetben leleplezte Peter Parkert, akkora lavinát sikerült elindítania, hogy a bő egy hónapja debütált Nincs hazaút konfliktusa konkrétan erre épül. Egy koncepciós vázlat azonban továbbcsavarta a történéseket, ugyanis a Szabadság-szobornál nem más csap össze, mint Mysterio és Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). 

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút lezáró akciójelenetében megküzd egymással több multiverzum képviselője is, akik között ott van például a három Pókember (Andrew Garfield, Tom Holland és Tobey Maguire), Dr. Octopus (Alfred Molina), Electro (Jamie Foxx) vagy épp Zöld Manó (Willem Dafoe), viszont az biztos, hogy Mysterio nincsen jelen. A látványtervező Andrew Reeder koncepciós vázlata szerint eredetileg más lett volna a felállás: a végső küzdelemben Mysterio és Doctor Strange is összemérték volna az erejüket. Valahogy így:

Mivel végül nem vitték filmre az összecsapásukat, nem tudjuk, hogy mi lett volna a végkimenetel, de szinte biztos, hogy Doctor Strange lett volna a nyerő, aki könnyen átlát Mysterio trükkjein (már ha nem létezik egy olyan variánsa a karakternek, aki valóban tud varázsolni). A kérdés csak az, hogy van-e valódi esély arra, hogy Mysterio visszatérjen a későbbiekben. Ti mit szólnátok hozzá? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.